... end del af Henrik's hjemmeside

Det er sjovt at være spejder

Spejder
At være spejder er helt fantastisk. Det er sjovt, spændende og lærerigt at være med på møder ture og lejre. Det er den allerbedste fritids-beskæftigelse, ja det er faktisk mere end bare en fritids-beskæftigelse - man bliver spejder for livet.

Men hvorfor ikke bare gå til fodbold, ridning, eller være med i et rock-band? Fordi det er meget mere afvekslende at være spejder. Du skal nok få mulighed for at spille fodbold, at ride eller at synge og spille når du er spejder. Men der er mange andre gode ting i spejderarbejdet.

Du får lov at tage på ture og lejre rund om i landet og måske ligefrem i udlandet. Sommetider i hytte, sommmetider i telt, og sommetider sover vi bare under en gammel pressening.

Pionering

Alle kan blive spejder

Man kan blive spejder fra man er 6 år. Uanset om man er dreng eller pige, rask eller handicappet, dansker eller flygtning, rødhåret eller sorthåtet - spejder er noget for alle.

Kontakt Korpskontoret og få at vide hvor den nærmeste spejdergruppe ligger - du er helt sikkert velkommen der.

Er du 17 år eller derover kan du blive "Rover". Rovere laver næsten samme slags aktiviteter som de yngre, men måske i en lidt større sværhedsgrad. Eller du kan være med til - som leder - at præge spejderarbejdet i den lokale gruppe.